ARTIKLAR

 

Om du tror att vandra genom Yosemite National Park är lätt, tänk igen. Vi har gått vilse, sovit under stjärnorna, haft ett nära möte med ett antal vilda djur och jag fångade alla dessa ögonblick på film. Lita på mig, du kommer att gilla denna vlogg.

Var hittar man Seouls själ? Definitivt i maten! Kolla in min vlogg för tips om vad och var du äter bäst, samt hur du får mest ut av ditt Korea-äventyr.

Att resa heltid kan vara jobbigt, så jag tog en semester och besökte några kanadensiska vänner. De visade mig de bästa ställena i Alberta. Du kan också träffa dem då du kollar in min senaste video.

En gång i tiden var jag helt utfattig, men det stoppade inte mig från att resa. Jag lär dig hur du gör en gammal, hederlig road-trip genom USA utan pengar.

Låt mig presentera mig själv. Om du undrar varför jag gör videor om mina resor, se höjdpunkter och motgångar av en nomadisk livsstil och varför du aldrig bör bli en vloggare, kolla min vlogg!

Jag föredrar det fasta landet än resor på vida oceaner men när ett sällsynt tillfälle erbjöds, kunde jag inte säga nej. Se min video för att se hur jag överlevde en vecka på en båt.

Kanada har några av världens bästa resmål. Jag bestämde mig för att gå på upptäcktsfärd längs med kusten innan jag begav mig upp mot bergen. Om du tänkt göra en liknande resa, rekommenderar jag att du kollar in min vlogg.

För en månad sedan var jag i Turkiet, av en ren händelse. Jag tog fel flyg och bestämde mig för att göra det bästa av situationen, så jag stannade och gick på upptäcktsfärd.

Slut på semesterdagarna? I dagens vlogg berättar jag hur du får ut mest av en kort dagstur. Packa din väska och låt oss gå!